donderdag 2 januari 2014

Boek een dichter in januari!

Speciaal voor de Poëzieweek bieden het Nederlands Letterenfonds en de Stichting Schrijvers School Samenleving (SSS) de hele maand januari – zelfs tot en met 5 februari – dichters aan voor een uniek Poëzieweektarief. Boekhandels en bibliotheken wordt het zo nog aantrekkelijker gemaakt om een dichter in huis te halen voor een optreden.
Van 30 januari tot en met 5 februari 2014 loop je in heel Nederland en Vlaanderen poëzie tegen het lijf. Om het aantrekkelijker te maken kunnen boekhandels en bibliotheken dichters die aangesloten zijn bij de SSS boeken tegen een speciaal tarief. Niet alleen in de Poëzieweek zelf, maar ook gedurende de hele maand januari. Poëzie leent zich bij uitstek voor een mooie voordracht, dus grijp deze kans en neem contact op met de SSS, per email: volwassenen@sss.nl, of telefonisch op 020-8202650.

Het Nederlands Letterenfonds en de CPNB bieden daarnaast de poëzieweekbrochure aan waarin tien inspirerende dichters uitgelicht worden; Micha Hamel, Delphine Lecompte, Leonard Nolens, Ester Naomi Perquin, Mustafa Stitou, Toon Tellegen, Anne Vegter, Edward van de Vendel, Menno Wigman en Kira Wuck. Ook deze dichters kunnen geboekt worden bij de SSS.
De poëzieweekbrochure is beschikbaar via de website van het Letterenfonds, waar ook filmpjes staan van de tien uitgelichte dichters. Het thema van de Poëzieweek 2014 is verwondering. Meer informatie op Poëzieweek.com.

Hierbij een aantal dichters!

Renée Luth
 Melle Hijlkema
Daan Doesborgh
 Irene Wiersma
 Kasper Peters
 Egbert Hovenkamp II
 Meindert Talma
 Rodaan Algalidi
 Nyk de Vries
André Degen
Rense Sinkgraven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten