donderdag 26 september 2013

Een Vermoeden Van Licht in Museum het Valkhof

In opmaat naar de komende theatertour, wordt 22 november 2013 het nieuwe album EEN VERMOEDEN VAN LICHT van Frank Boeijen gelanceerd in Museum het Valkhof in Nijmegen.

Een Vermoeden Van Licht bundelt kunst, muziek en tekst in de vorm van een boek met cd en komt in gelimiteerde oplage ook uit op vinyl. In de Nederlandse en Belgische theaters zal het nieuwe werk van 31 januari tot 25 mei 2014 live te beleven zijn.

Frank Boeijen schreef de tien nieuwe liedjes in nauwe samenwerking met pianist Ton Snijders. Een Vermoeden Van Licht verhaalt over afscheid, liefde en vergankelijkheid. De liedjes laveren subtiel langs de onderwerpen en geven de luisteraar alle ruimte tot interpretatie.

Een Vermoeden Van Licht verschijnt in boekvorm, met daarin kunstbijdragen van bevriende kunstenaars. Hugo Camps, Corb!no, Eric de Bruijn, Károly Effenberger, Henk Hofstede, Rense Sinkgraven, Klaas Gubbels, Saad Ali, Ad Verpaalen, Renée van Leusden, Gerard van de Weerd, Stef Verstraaten en Stefan Verwey hebben ieder in eigen kunstvorm hun interpretatie gegeven van de muziek op het album. Kijken, luisteren en lezen komen in dit nieuwe werk samen.

Een Vermoeden Van Licht is een gebonden boek van 48 pagina’s met daarbij het nieuwe album. Van Een Vermoeden Van Licht verschijnt ook een ‘special edition’: een gelimiteerde oplage op 180 grams vinyl, exclusief geremasterd. Deze oplage -inclusief boek, cd en vinyl- is genummerd en gesigneerd door Frank Boeijen.

Na de CD presentatie in Museum Het Valkhof te Nijmegen op 22 november 2013 zijn de werken van Een Vermoeden Van Licht ook te bekijken én te beluisteren in het museum. De expositie is te bezichtigen tot 31 januari 2014. Een Vermoeden Van Licht is vanaf 22 november te koop in muziek- en boekwinkels in Nederland en België.

Van januari tot juni 2014 tourt Frank Boeijen met Een Vermoeden Van Licht langs vele Nederlandse en Vlaamse theaters. Meer informatie over de theatertour: www.frankboeijen.nl/concertagenda Geen opmerkingen:

Een reactie posten