woensdag 29 juni 2016

De Schrijfunie: op je lijf geschreven!

Tjibbe Veldkamp

Het cursusaanbod van De Schrijfunie (Groninger Forum Academie) voor het seizoen 2016/2017 staat online!

Zie hier voor alle info. 

Er is wederom sprake van een gevarieerd aanbod en er is een aantal nieuwe docenten dat De Schrijfunie is komen versterken: Rosa timmer, Bill Mensema, Igor Wijnker en Jan-Willem Dijk.
Er is voor elk wat wils! Zo is er de Proza Topklas, de tweejarige professionele schrijfopleiding, met als vaste docent Liesbeth Annokkee en daarnaast drie gastdocenten: Peter Middendorp, Fieke Gosselaar en Lupko Ellen. Mede door goede contacten met Uitgeverij Atlas/Contact, De Geus, Uitgeverij Cossee en Ambo Anthos uitgevers, is dit de meest pragmatische opleiding om tot uitgave te kunnen komen. Daarnaast is er vanzelfsprekend ook ons reguliere Proza-aanbod.
Poëzie in Triplo, drie masterclasses door bekende dichters, worden dit keer gegeven door Ellen Deckwitz, Ingmar Heytze en Jean Pierre Rawie.
De bekende reeks ‘…. in een dag’, is nu zelfs uitgebreid met Groninger in een dag (gegeven door Fieke Gosselaar). Voor de rest dus: Columnist in een dag, Schrijver in een dag, Dichter in een dag. Dit zijn intensieve workshops die in korte tijd veel kennis en plezier opleveren.
Ook nieuw is: Beter schrijven in één weekeinde, gegeven door Igor Wijnker. De nadruk ligt hier op non-fictie. Bij Schrijf je eigen verhaal, gegeven door Liesbeth Annokkee, gaat het juist om de persoonlijke geschiedenis, het levensverhaal.
En als een rots in de branding geeft Tjibbe Veldkamp, winnaar van de zilveren griffel, zoals altijd de cursus Kinderboek schrijven.

We wensen iedereen veel schrijfplezier toe en hopen jullie komend seizoen te kunnen begroeten bij een van onze cursussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten