woensdag 14 oktober 2015

Zondagschrijvers: Arthur Japin en Inge Schilperoord

Op zondag 18 oktober a.s. starten we met een nieuwe serie van de maandelijkse literaire talkshow Zondagschrijvers. In de eerste aflevering van het seizoen schuift niemand minder dan Arthur Japin aan bij gastheer Coen Peppelenbos.

Arthur Japin en Inge Schilperoord
Deze maand schuift Arthur Japin bij Coen Peppelenbos aan tafel. De auteur van geliefde en wereldwijde successen als De zwarte met het witte hart, Een schitterend gebrek en De overgave schreef een nieuwe historische roman; De gevleugelde over luchtvaartpionier Alberto Santos-Dumont. Zijn tafelgenoot is Inge Schilperoord, redacteur en recensent voor onder andere Psychologie Magazine, NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer en Crossing Border Magazine en forensisch psycholoog bij het Pieter Baan Centrum. Muidhond is haar debuut, voor deze roman ontving zij afgelopen week de Bronzen Uil – de prijs voor de beste debuutroman.

Zondagschrijvers
Hij kent z’n klassiekers, maar ontdekt de nieuwste schrijvers voordat ze aan tafel schuiven bij De Wereld Draait Door. Gastheer Coen Peppelenbos presenteert maandelijks de literaire talkshow Zondagschrijvers. Hij ontvangt twee schrijvers en tussendoor is De literaire wandeling te zien, een korte film over de rijke literaire geschiedenis van Groningen. De middag eindigt met De literaire quiz, waarmee een gesigneerd boek van beide gasten kan worden gewonnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kan worden nagepraat.

Zondagschrijvers: Arthur Japin en Inge Schilperoord
Zondag 18 oktober, 14.00 uur
Groninger Forum, locatie Oude Boteringestraat 18, Groningen
Entree: € 5,- op vertoon van je Bibliotheekpas (i.p.v. € 6,- voor andere gasten). Entreebedrag is inclusief koffie in de pauze en na afloop een drankje.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa aan de Oude Boteringestraat en online via www.groningerforum.nl.
 Inge Schilperoord © Keke Keukeaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten