dinsdag 28 april 2015

Duizendpoot Miranda Bolhuis in Naked Lunch


Duizendpoot Miranda Bolhuis schuift vandaag bij mij aan om half een in de Groninger Forum Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18. Zingen, acteren, presenteren, produceren, organiseren, het maakt haar niets uit, zo lang het maar iets met het podium te maken heeft. In Naked Lunch praat ze over haar favoriete kunst, welk boek haar geraakt heeft en welke muziek haar weet te ontroeren. De toegang is gratis. Een eenvoudige lunch kost € 1,-.

Miranda Bolhuis
Van kinds af aan al gefascineerd door theater in al haar verschijningsvormen, heeft ze zich altijd vol in het culturele leven gestort. Ze speelde bij onder meer de Vooropleiding Theater (nu De Noorderlingen), Theater te Water, Dastater en natuurlijk in de regionale dramaserie Boven Wotter. Ze schrijft jaarlijks een familievoorstelling voor Schouwburg De Lawei in Drachten en regisseert en schrijft op dit moment de lustrummusical van het 200-jarige studentencorps Vindicat en is wekelijks wel ergens te zien en te horen met The Full Minties.

Naked Lunch
Maandelijks schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt hem, welke muziek weet hem te ontroeren?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten