woensdag 10 januari 2018

Fidan Ekiz in de Naked LunchFidan Ekiz (1976) is journalist. Ze was onder andere correspondent voor RTL Nieuws en de GPD bladen in Istanbul. Ook werkte ze als redacteur bij het televisieprogramma Pauw en Witteman. Nu is ze regelmatig tafeldame bij De Wereld Draait Door en is ze columnist voor het tijdschrift Jij & Je Kinderen. In 2009 maakte Fidan de vijfdelige documentaire serie Veerboot naar Holland voor de VARA over emigratieverhalen van Turkse gezinnen. Hiermee won zij de Erasmus EuroMedia Award en Rotterdamse Persprijs. Ook de documentaire Ik zie een verre reis is van haar hand.
 

Naked Lunch
Op elke vierde donderdag van de maand schuift een bijzondere gast aan tafel bij Rense Sinkgraven voor een lunch en een goed gesprek. Wat is zijn of haar favoriete kunst, welk boek raakt haar, welke muziek weet haar te ontroeren, welke film maakte een onuitwisbare indruk?
 

Naked lunch is onderdeel van onze serie Tussen de middag... Iedere donderdag tijdens je lunchpauze een goed gesprek over poëzie | kunst | literatuur | film.
 

Do 11 jan 2018 12:15 - 13:15
Gratis
Locatie: Groninger Forum Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18, Groningen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten