vrijdag 2 januari 2015

Dichters van Geluk: Vrouwkje Tuinman, Freda Kamphuis en Renée Luth

Speciale editie Dichters van Geluk
Dubbeltalenten te gast in Groninger Forum Bibliotheek

Op dinsdag 6 januari is er een speciale editie Dichters van Geluk in de Groninger Forum Bibliotheek. Dubbeltalenten Vrouwkje Tuinman, Freda Kamphuis en Renée Luth gaan met Rense Sinkgraven in gesprek over hun favoriete poëzie, passies, geluk én hun andere talent.


Tijdens luchtijd 12.30 uur schuiven de dubbeltalenten aan tafel. Rense wil weten welke rol kunst in hun leven speelt. Worden ze gelukkig van kunst maken? Hoe verhoudt de kunst zich tot hun poëzie? Zou je een schilderij kunnen schrijven of een gedicht kunnen schilderen? Na afloop is het werk van de dubbeltalenten te bekijken in de expositie De Rijke Buit, Groninger Forum Bibliotheek.

Dichter van Geluk vindt deze maand plaats in het kader van De Poëzieweek http://www.poezieweek.com en De Poëziemarathon http://www.poeziemarathon.nl
Onze huisdichter, Rense Sinkgraven, ontvangt maandelijks dichters om te praten over hun favoriete poëzie én over geluk. Actuele bundels passeren de revue en uiteraard wordt het Geluksgedicht van de Maand ten gehore gebracht. Koffie en thee worden geserveerd en de toegang is gratis. Dichter van Geluk vindt plaats op de 1e verdieping van de Groninger Forum Bibliotheek, Oude Boteringestraat 18.

Vrouwkje Tuinman © Keke Keukelaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten